Skip Navigation LinksEtusivu > Hakijalle > Koulutustarjonta > Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
​​PKKY - Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Alan työtehtävät liittyvät monipuolisesti mm. talous- tai julkishallintoon, myyntiin, markkinointiin, rahoitukseen tai viestintään.
Tutkinnot suorittaneet toimivat liiketaloudellista osaamista vaativissa tehtävissä esimerkiksi asiakaspalvelussa, toimistopalveluissa, tietopalveluissa tai taloushallinnossa.


Tutkinto
Paikkakunta
Kenelle?
 
 

Ammatillinen perustutkinto

 

Merkonomi, asiakaspalvelu ja myynti

Liiketalous ja kauppa

Asiakaspalvelun ja myynnin merkonomi työskentelee asiakaspalvelutehtävissä esimerkiksi myyjänä ...

 

Talous- ja toimistopalvelujen osaamisalalta valmistunut merkonomi työskentelee yritysten, valtion, kuntien tai ...

Ammattitutkinto

 

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto antaa sinulle monipuoliset valmiudet toimia markkinointiviestinnän kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä tehtävissä.

 

Myynnin ammattitutkinto

Liiketalous ja kauppa

Myynnin ammattitutkintoon valmistava koulutus innostaa tavoitteelliseen myyntityöhön ja antaa myös aineksia asiakaslähtöiselle ajattelutavalle.

 

Sihteerin ammattitutkinto

Liiketalous ja kauppa

Sihteerin työ on asiantuntijan työtä. Koulutuksen aikana kehität osaamistasi ja saat monipuoliset valmiudet toimia toimiston, taloushallinnon tai henkilöstöpalvelun sihteerin tai assistentin tehtävissä.

 

Taloushallinnon ammattitutkinto

Liiketalous ja kauppa

Toimitko taloushallinnon tehtävissä, hoidatko esimerkiksi kirjanpitoa, palkanlaskentaa, reskontraa tai oletko laskuttaja? Syvennä ammattitaitoasi, täydennä tai päivitä osaamistasi ja kouluttaudu työn ohessa taloushallinnon ammattilaiseksi!

 

Yrittäjän ammattitutkinto

Liiketalous ja kauppa

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutus parantaa yrittäjän valmiuksia ja edellytyksiä toteuttaa menestyksekästä yritystoimintaa sekä tuottaa uusia yrittäjiä eri toimialoille.

 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Liiketalous ja kauppa

Lähiesimiehen työssä tarvittavaa keskeistä osaamista nyt ja tulevaisuudessa on ihmisten johtaminen, talouden ymmärrys sekä kehittämisosaaminen.

Erikoisammattitutkinto

 

Johtamisen erikoisammattitutkinto

Liiketalous ja kauppa

Haluatko näyttää osaamisesi johtajana ja kehittyä yhä vahvemmaksi ammattilaiseksi? Johtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu sinulle, jolla jo on käytännön kokemusta johtamisesta.

 

Toimitko esimiehenä kaupan alalla vai oletko kenties siirtymässä myymäläpäällikön tehtäviin? Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto on käytännönläheinen koulutus, josta saat monipuoliset valmiudet esimiestehtäviin.

 

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on hyödyksi sekä yrittäjälle että yritykselle. Yrittäjää ohjataan kehittämään yrityksen kilpailukyvyn kannalta keskeisiä liiketoiminnan alueita ja samalla henkilökohtaisia johtamistaitojaan.