Sertifioitu Pearson VUE testikeskus

Pohjois-Karjalan aikuisopisto on sertifioitu Pearson VUE testikeskus. Aikuisopistolla sijaitsevassa testikeskuksessa voit sertifioitua mm. Microsoftin, CheckPointin, IBM:n ja Ciscon tuotteiden osaajaksi. Näiden lisäksi on tarjolla joukko toimittajariippumattomia tutkintoja, kuten Linux-tutkinto LPI, PC-tekniikan tutkinto CompTIA A ® ja verkkotekniikan tutkinto CompTIA Network ®. Katso tarkempi listaus päämiehistä testikeskusten internetsivuilta  (http://www.pearsonvue.com ).

Testiajan varaaminen

Testiajan voit varata Pearson VUE: n (http://www.pearsonvue.com) internet sivulta.
Vapaita testiaikoja voit tiedustella myös p. 050 321 2261

Aukiolo

Pearson VUE testikeskus on avoinna pe klo 8:00 – 12:00. Erillissopimuksesta testikeskus voi olla avoinna myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kysy lisää: Jouni Jokelainen p. 050 321 2261

Testiajan peruutus

Mikäli estyt saapumaan testiin sovittuna ajankohtana, ilmoita siitä mahdollisimman pikaisesti. Mikäli tieto estymisestä tulee viimeistään yhtä viikkoa ennen testiajankohtaa, voidaan testiä siirtää sopivampaan ajankohtaan veloituksetta. Mikäli ilmoitat esteestä vasta testipäivänä tai muutamaa päivää ennen, ei testin siirtoa varmuudella voi enää taata, vaan tällöin koko testimaksu peritään, mikäli testiä ei enää saada siirrettyä. Ilmoittamatta testiin saapumatta jättäneeltä veloitetaan koko testimaksu.                   

Testin suoritus

Testikeskus sijaitsee Joensuussa Kaislakatu 3 (kartta). Pyri saapumaan paikalle mielellään noin puoli tuntia ennen testin alkamista. Kun saavut testikeskukseen, ilmoittaudu testitilaan luokassa 5. Varaudu esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen lisäksi myös toinen henkilöllisyytesi todistava dokumentti (esim. pankki/luottokortti, kulkukortti tms).
Testi suoritetaan valvotussa tilassa. Testin suoritettuasi sen tulos näkyy näytöllä ja se välittyy automaattisesti testin päämiehelle. Suorituksesta saat mukaasi myös todistuksen.

Laskutus

Lasku toimistokuluista lähetetään jälkikäteen. Huomaa, että myös netin kautta tilatuista ja maksetuista testeistä veloitetaan lisäksi toimistokulut. Myös voucherilla varatuista testeistä veloitetaan toimistokulut.

Tervetuloa testiin Pohjois-Karjalan aikuisopistolle.

Jouni Jokelainen
opettaja

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä                             
Kaislakatu 3,
80130 Joensuu
050 321 2261
jouni.jokelainen@pkky.fi
http://www.pkky.fi