Opiskelu Pohjois-Karjalan ammattiopisto Joensuu palveluilla

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Joensuu palvelut on monialainen palvelualojen oppilaitos. Järjestämme koulutusta matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla, liiketaloudessa, tieto- ja viestintätekniikassa sekä sosiaali- ja terveysalalla.

Toimimme kolmella kampuksella. Otsolassa koulutamme merkonomeja ja datanomeja, Niskalassa kokkeja, tarjoilijoita, kodinhuoltajia, toimitilahuoltajia, matkailuvirkailijoita ja Peltolassa leipuri-kondiittoreita, parturi-kampaajia, kosmetologeja sekä lähihoitajia. Opiskelijoille on tarjolla mahdollisuus myös maksuttomaan asuntolapaikkaan.

datanomi_kaha_300px.jpg ​Kauppa ja hallinto

datanomi

merkonomileipuri_palvelualat_300px.jpg ​Palvelualat

kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja

kokki, tarjoilija

leipuri-kondiittori

matkailuvirkailija


lahihoitaja_sote_300px.jpg Sosiaali- ja terveysala

kosmetologi

lähihoitaja

parturi-kampaaja


Tarjoamme opiskelijoillemme mielekkäitä oppimiskokemuksia

Opetuksessamme korostuvat toiminnalliset ja työelämälähtöiset opetus- ja oppimistapahtumat yhteistyössä työelämän kanssa. Opettajuutta kehitämme valmentavan opettajuuden suuntaan, jossa korostuu opiskelijan ja opettajan välinen vuorovaikutus. Ohjauksella tuemme opiskelijoiden omaa vastuunottoa omasta opiskelusta ja hyvinvoinnista. Opintojen ohjauksessa huomioimme opiskelijoiden henkilökohtaiset lähtökohdat, tarpeet ja odotukset.


Tutustu: Oppilaitos pähkinänkuoressa  | Katso videoita YouTubesta ja kuvia Instagramista. 

Voit suunnitella ja valita opintoja ja opintopolkuja oheisesta tarjonnasta

Valinnaisuus

​Osana perustutkintoa voit painottaa opintoja valinnaisuuden, aktiivisen osallistumisen ja mm. työssäoppimisen avulla yrittäjyyteen, kansainvälisyyteen tai jatko-opintoihin suuntautuviksi tai voit lähteä mukaan ammattitaitokilpailutoimintaan.
Lue lisää valinnan mahdollisuuksista

​Kaksi tutkintoa kerralla

Voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ohella ylioppilastutkintoon tähtääviä opintoja ja osallistua ylioppilaskirjoituksiin. Lue lisää

Kansainvälisyys

Kansainvälistyminen ja kielitaito ovat osa ammattitaitoa ja sen opiskelua. Tarjoamme kaikille halukkaille mahdollisuuden opiskella ja kehittää itseään sekä ammattitaitoaan kansainvälisessä opiskeluympäristössä. Lue lisää

Yrittäjyys

Unelmoitko itsenäisestä työstä? Opintojen aikana yrittäjyyspolkua kulkemalla saat valmiudet oman yrityksen perustamiseen.

Taitaja

Taitaja-opintopolun valinneet opiskelijat osallistuvat koulukohtaisiin semifinaalikarsintoihin, joista valitaan osallistujat vuosittaisiin Taitaja SM-kilpailuihin. Lue lisää www.skillsfinland.com

​Urapolku urheilijalle

Yhteistyössä Joensuun Urheiluakatemian kanssa tarjoamme huipulle tähtääville urheilijoille mahdollisuuden ammatilliseen opiskeluun ja valmennukseen. Kysy lisää opoilta.

TVT-oppilaitoksessa

ipad-820272_640.jpg 

Hyödynnämme tieto- ja viestintätekniikkaa työelämälähtöisesti ammattiin opiskelussa ja osaamisen arvioinnissa. TVT:n käyttö tukee opetustapahtumaa, tiedonhankintaa, ohjausta ja arviointia siten, että se mahdollistaa aikaisempaa toiminnallisemman, työelämälähtöisen oppimisen ja siten tukee mielekkäiden oppimiskokemusten syntymistä.

 


 

joensuu_amojp_kuva_tuomas_partanen_2015_1000px.jpg 

Joensuu - sinne missä tapahtuu!

​Joensuu on maakunnan kasvava keskus ja erityisesti opiskelijakaupunki (joka kolmas vastaantulija on opiskelija!). Kaupungissa on jatkuvasti erilaisia tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat hyvät ja monipuoliset. Lisäksi luonto on lähellä, kauas ei tarvitse torilta lähteä päästäkseen puhtaaseen rauhoittavaan vaaramaisemaan. Näistä vaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotain! Lue lisää Joensuun harrastusmahdollisuuksista.

Joensuu on opiskelijakaupunki

 

 

  instagram_icon.png flickr_logo-42x42.png In-2C-41px-TM.png