Kokous- ja tilaustarjoilut  | ammattiopisto Joensuu palvelut

 

Tällä sivulla esiteltävät tilat sijaitsevat Joensuun keskustassa, entisen talouskoulun viihtyisässä oppimisympäristössä (Niskakatu 17). Opetusrakennuksesta löytyy useita vuokrattavissa olevia tiloja. Kokoustilat, ruoka- ja kahvipalvelut kaikki samasta rakennuksesta.

 

Ravintola Kiesa

ravintola_kiesa_asiakaspaikat_reetta_piiroinen_700px.jpg
 

Ravinto Kiesa toimii iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana. Tilaustarjoilut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Käytössämme on monipuoliset kokoustilat, joten ruokailun voi yhdistää hyvin erilaisiin kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Tilamme sopivat mainosti myös vapaamuotoisiin juhliin, kuten syntymäpäiviin ja pikkujouluihin. Ravintolassamme on A-oikeudet, ja monipuoliselta juomalistaltamme löytyy sopiva ruokajuoma jokaiseen makuun. Koko tilan hyödyntämällä, mahtuu ravintolaamme kerralla ruokailemaan noin 130 henkilöä.

Kokoustilat

auditorio_niskala_kiesa_ammattiopisto_joensuu_palvelut.jpg
 

Tiloissamme on mahdollista pitää erityyppisiä kokouksia ja koulutuksia erikokoisille ryhmille. Auditorioomme mahtuu kerralla noin 75 henkeä, ja siellä on käytössä nykyaikaiset av-laitteet. Keskeinen sijaintimme aivan keskustan tuntumassa mahdollistaa kokous- ja koulutuspäivien järjestämisen helposti ja vaivattomasti. Kysy myös kahvitus- ja lounasvaihtoehtoja kokouksen yhteyteen.

Auditoriossa olevat av-laitteet: Tietokone (mahdollisuus käyttää omaa tietokonetta), 2x videotykki, dokumenttikamera, 3x langaton mikrofoni, nettiyhteys.

Neuvottelutila Näkysä

nakysa_kiesa_amojp_700x350.jpg
Näkysä on viihtyisä, pienemmän porukan viihtyisä kokoustila, johon mahtuu noin 15 henkilöä. Keskeinen sijainti aivan Kahvila Sainon vieressä mahdollistaa kokouskahvituksen hoitamisen helposti ja vaivattomasti.

Kuusisto-sali

kokoustila_kuusisto_kiesa_joensuu.jpg
Kuusisto on kodikas ja viihtyisä tila perinteisen ja historiallisen talouskoulun puolella. Tilaan mahtuu ruokailemaan noin 20 henkeä kerrallaan. Tässä kauniissa tilassa on mahdollista pitää pienemmän ryhmän ruokailuja, juhlatilaisuuksia sekä kokouksia. Kuusistoon pääsee tarvittaessa vanhasta talouskoulun ovesta. Tilasta löytyy tietokone ja videotykki. Kuusistossa on myös anniskeluoikeudet.

talouskoulu_paaovi_punainen_matto_2013.jpg
 

Yhteys

P. 050 460 3599. Tehdään yhdessä tilaisuudestanne onnistunut.

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Joensuu palvelut

Palvelualat, Niskala
Niskakatu 17, 80100 Joensuu