Ravintola Kiesa

Ravintola Kiesan keittiössä valmistuu päivittäin useita satoja annoksia lounasasiakkaille sekä opiskelijaruokailuun. Ravintolassa hotelli- ja ravintola-alan opiskelijat harjoittelevat käytännön työtä ammattitaitoisen henkilökunnan ja opettajien ohjauksessa. Ruokalistat suunnitellaan siten, että opiskelijat saavat hyvän kokonaiskäsityksen ruoanvalmistuksesta. Ravintola Kiesa sijaitsee Niskalassa, Joensuun keskustassa.

kiesa_minna_selkimaki_804px.jpg
 

Tärkeitä asioita ravintolassamme ovat ruoan hyvä laatu, houkutteleva ulkonäkö, ruokalajien monipuolisuus ja luonnollisesti ruoan hyvä maku. Panostamme kotimaisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Lounas

Lounaslistalla on päivittäin neljä eri vaihtoehtoa: keitto-, kasvis-, kotiruoka ja à la carte lounas. Viihtyisässä ravintolassamme on noin 50 asiakaspaikkaa. Tarjoilijaopiskelijat hoitavat lounastarjoilun opettajan johdolla. Pöytiin tarjoiltu lounas antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia ruokailusta kaikessa rauhassa kesken työpäivän. Ravintolamme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa lähellä hyviä liikenneyhteyksiä.

Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola Kiesa palvelee tilausravintolana. Ravintolassa on A-oikeudet.

 


 

Avoinna

ma - pe klo 10.30 - 13.00
Iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana (ryhmäkoko väh. 25)

Ravintola Kiesa

Niskakatu 17, 2. kerros, 80100 JOENSUU
p. 013 244 2455

kiesa(at)pkky.fi
http://pkky.fi/kiesa/
www.facebook.com/RavintolaKiesa

Ravintolavastaava Minka Jaaranen
p. 050 460 3599
minka.jaaranen@pkky.fi