Asuminen Outokummussagraafinen.jpg


Asuntoa etsimässä?
Opiskelija-asuntoja voi tiedustella Kiinteistö Oy Outokummun Vuokrataloilta, jolla on kaksi kerrostaloa varattu opiskelijoille.

- Opiskelija-asunnot ovat 3-4 hengen soluasuntoja
- Opiskelija-asuntoihin on jatkuva haku
- Asuntoa voi hakea lisäksi yhtiön normaaleista
  vuokra-asunnoista yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Outokummusta saa myös vapailta markkinoilta kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Asuntoja voi kysyä mm. alueen kiinteistönvälittäjiltä tai jättää "halutaan vuokrata" -ilmoituksen alueen paikallislehteen Outokummun Seutuun.

Useat opiskelijat käyvät koulua Joensuusta tai Kuopiosta käsin, sillä bussiyhteydet ovat hyvät. Lisätietoa bussivuoroista löytyy Matkahuollon sivuilta. 


Vapaa-aika

Opiskelijaelämä on muutakin kuin opiskelua ja ahertamista. Outokumpu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaiseen harrastustoimintaan. Outokummun kaupungin nettisivuilla voi tutustua tarkemmin nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Joensuun kaupungin palvelut ovat myös lähettyvillä ja hyvien linja-autoyhteyksien päässä.

Oppilaitos tarjoaa hyvät mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon: Lammenkadulta löytyy mm. bänditilat harjoitteluun, oma radio-asema Radio Kupari, jossa opiskelijat voivat tehdä lähetyksiä myös iltaisin. Kaupungin kuntosalin ja uimahallin käyttö on edullista ammattiopiston opiskelijoille. Opiskelijat osallistuvat erilaisiin turnauksiin koulun joukkueella.


Tutustu Outokumpuun