Pohjois-Karjalan ammattiopisto Valtimo

 Valtimo_final_www.JPG                            

​​Pohjois-Karjalan ammattiopisto Valtimo tarjoaa monipuolisen valikoiman metsä- ja metsäkonealan koulutuksia perustutkinnosta erikoisammattitutkintoihin, lyhyistä täydennyskoulutuksista yrityksille räätälöityihin tavoitteellisiin koulutuksiin. Toimipaikkamme sijaitsevat Valtimolla ja Joensuussa. Toteutamme koulutuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan eripuolilla Suomea sekä ulkomailla.

Ammattiopisto Valtimon opiskelijoista puolet on nuoria kolmevuotisessa perustutkinnossa ja toinen puoli aikuisia vuodesta kahteen kestävissä perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintokoulutuksissa.

Kahden tutkinnon opiskelu ammattiopisto Valtimolla onnistuu joustavasti verkko-opintoina ja Nurmeksen lukion kanssa yhteistyössä. Kaksi ammatillista tutkintoa voi myös opiskella yhdessä, jolloin esim. peruskoulun jälkeen metsäkoneenkuljettajan ja puutavara-autonkuljettajan opit saa noin neljässä vuodessa. 

Koulutuspaikkakunnat:

Valtimo
Joensuu


Sisu Polar.PNG

Uutta kalustoa lokakuussa 2015

Ammattiopisto Valtimo sai kalustoonsa kaksi lisäystä lokakuussa 2015: Ponsse Ergo 8W koulutusharvesteri ja puutavara-auto Sisu Polar sekä Keslan nosturi. 

Lue lisää   

Vierailu ammattiopisto Valtimolla

Järjestämme mielellämme esittelyjä oppilaitos- ja työmaaympäristössä. Ohjelma suunnitellaan vierailupäivänä käytettävissä olevan ajan mukaan. Opinto-ohjaaja Eija Kropsu (eija.kropsu(@)pkky.fi, puh. 050 331 3387) vastaa kysymyksiin ja sopii tarkemmin vierailusta. 

 

 Ajankohtaista

   


opiskelijan-opas-17.jpg
 

    

 
googlemap.PNG

Ammattiopisto Valtimo

Metsurintie 2,
75700 Valtimo
amo.valtimo(@)pkky.fi
puh. 013 244 3100

 

​Seuraa meitä:

                 

     

Pohjois-Karjalan ammattiopistot toimivat Skills Finland ry:n huippuvalmennusyksikköinä.