AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Koko ammatillisen täydennyskoulutuksen koulutustarjonnan löydät tästä linkistä.


Hallinto.jpgkielikoulutus.jpg
Opetus ja kasvatus.jpgSosiaali ja terveys.jpgTietoa koulutuksista

Suurin osa koulutuksesta on 1–2 päivän mittaista ammatillista osaamista täydentävää ja ammatillista tietoa päivittävää koulutusta. Osa ammatillisesta täydennyskoulutuksesta järjestetään kuitenkin myös pitempikestoisena, jolloin osallistujat saavat koulutuksesta esimerkiksi pätevyyden johonkin tiettyyn työelämän tehtävään. Kouluttajat rekrytoidaan koulutuskohtaisesti valtakunnallista yhteistyöverkostoa hyödyntäen koko Suomen alueelta ja tarvittaessa myös ulkomailta.


 

Kustannukset

Kesäyliopiston järjestämä ammatillinen täydennyskoulutus on omaehtoista koulutusta, josta aiheutuvista kustannuksista vastaa joko osallistuja itse tai hänen työnantajansa. Koulutusten hinnat on ilmoitettu koulutuskohtaisissa esitteissä. Opiskelijat vastaavat myös itse koulutukseen osallistumisesta aiheutuvista matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksista, ellei koulutuksen kohdalla toisin mainita. 


 

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan ennakkoon koulutuksen kohdalla mainittuun päivämäärään mennessä, ja kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään ennen koulutusta kutsukirje.

Koulutuksista lähetetään osallistujille lasku koulutuksen jälkeen. Kaikki koulutushinnat ovat arvonlisäverottomia.