Skip Navigation LinksEtusivu > Oppilaitokset > Pohjois-Karjalan kesäyliopisto > Usein kysytyt kysymykset

Näitä meiltä usein kysytään - löydätkö Sinä täältä vastauksen omaan kysymykseesi?


Mitä kesäyliopistossa tehdään talvella?

Kesäyliopiston toiminta on – nimestä huolimatta – ympärivuotista. Itse asiassa valtaosa ammatillisesta täydennyskoulutuksesta ja avoimesta yliopisto-opetuksesta järjestetään syksy-, talvi- ja kevätaikaan. Kesällä kesäyliopisto toimii mm. erilaisten kulttuuritapahtumien yhteistyökumppanina. Abi- ja kertauskurssit sekä lasten ja nuorten kesäleirit ajoittuvat kesä–heinäkuulle.

Järjestetäänkö kesäyliopistossa yliopisto-opetusta?

Avoin yliopisto-opetus on yksi osa kesäyliopiston toimintaa.
Avoimen yliopiston opintoina järjestetään muiden kuin Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen tutkintovaatimusten mukaisia opintokokonaisuuksia ja –jaksoja. Kaikki kesäyliopiston avoin yliopisto-opetus järjestetään Joensuussa, pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuka voi osallistua kesäyliopiston koulutuksiin?

Koulutuksiin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet ikään ja pohjakoulutukseen katsomatta. Joissakin koulutuksissa ryhmän koko on rajoitettu, jolloin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Missä koulutukset järjestetään?

Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään aina viimeistään viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa kutsukirje, jossa ilmoitetaan mm. koulutuspaikka. Koulutukset järjestetään pääosin Joensuussa keskustan tuntumassa Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän tiloissa sekä kauniissa järvimaisemissa Pohjois-Karjalan opistolla Niittylahdessa 15 km päässä keskustasta. Osa koulutuksista järjestetään maakunnan muilla paikkakunnilla, yleensä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän tiloissa. 

Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni on tullut perille?

Kaikkiin sähköpostitse tai www-sivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tulleisiin ilmoittautumisiin vastataan kuittaamalla ilmoittautuminen vastaanotetuksi. Vastaamme viestiin mahdollisimman pian, joten mikäli et viimeistään kolmen päivän kuluessa ole saanut vastausta, varmistathan, että viestisi on varmasti tullut perille!

Asun kauempana, missä voisin majoittua koulutuspäivien välillä?

Pohjois-Karjalan opistolla on sekä Kaislakadulla että Niittylahdessa asuntolat, joista myös kesäyliopiston koulutuksiin osallistujat voivat kysellä vapaita huoneita tilapäismajoitukseen (p. 050 3524 597, jarkko.timoskainen[at]pkky.fi).

Mikäli vastaus Sinua askarruttavaan kysymykseen jäi vielä uupumaan, esitäthän kysymyksesi meille osoitteessa kesayliopisto[at]pkky.fi tai puh. (013) 244 2540.