Skip Navigation LinksEtusivu > Oppilaitokset > Pohjois-Karjalan kesäyliopisto > Ajankohtaista > Intohimo kirjallisuudessa ja toisissa taiteissa - Joensuun kirjallisuustapahtuma 19.-21.9.2014
 

30.1.2014

​Joensuun kirjallisuustapahtuma – Intohimo kirjallisuudessa ja toisissa taiteissa 19.-21.9.2014

Kirjallisuustapahtuma on jokasyksyinen avoin, keskusteleva yleisötilaisuus, jossa esiintyy eri alojen tutkijoita ja kirjailijoita. Mukana on myös oheisohjelmaa, kuten matinea, jamit ja teatteriesitys. Tapahtumapaikkoina ovat Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampus, Joensuun konservatorio ja Joensuun Pakkahuone. Suunnittelusta vastaa työryhmä, jota johtaa kirjailija Matti Mäkelä.  Toteutuksen hoitaa Pohjois-Karjalan kesäyliopisto.

Tapahtuma  järjestetään ensi syyskuussa jo 15. kerran ja teemana on INTOHIMO. Aikaisemmat teemat ovat olleet: tosi, vieras, kaunis, nauru, rakas, kuolema, ei, työ, jos, sana, minä, lukija, tyhjä ja jälki.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja laajin kohderyhmä ovat tavalliset kirjojen lukijat, joiden lukemisharrastukselle se antaa arvokkaita virikkeitä ja välineitä. Tilaisuus sopii erinomaisesti myös kirjallisuusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Joensuun tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Suomen kirjallisuustapahtumien joukossa ja vuonna 2013 kolmipäiväiseen tapahtumaan osallistui noin 1200 henkilöä.

Lisätietoja tapahtuman www-sivuilta: www.joensuunkirjallisuustapahtuma.fi