IMG_1373_.jpgPohjois-Karjalan opisto

​Pohjois-Karjalan opisto ja ammattiopisto Niittylahti vuokraa tilojaan erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Opistolla voi järjestää monipuolisia ulkoilmatapahtumia sekä koulutuksia. Kesäisin opistorakennukset ovat ahkerassa leirikäytössä.

Pyydä tarjous tai varaa tiloja:
kesayliopisto[at]pkky.fi

Opistorakennus
Vuonna 1952 valmistunut ja 2010 peruskorjattu kivirakennus pitää sisällään 15 erikokoista luokkatilaa ja 74 asuntolapaikkaa solukeittiöineen. Tunnelmallinen päärakennus sykkii elämää kesät talvet, ja luo hyvät puitteet opiskelulle ja tilaisuuksien järjestämiseen. Paksut seinät, korkeat huoneet ja ristikkoikkunat tuovat mieleen 50-luvun, vaikka varustustaso on nykypäivää.

MajoittumispalvelutIMG_5770.jpg
Opiston asuntolassa on 74 sänkypaikkaa, jotka ovat opiskelijoiden käytössä kouluvuoden ajan elokuusta toukokuuhun. Sängyissä on patjat valmiina. Kesällä asuntolapaikkoja voi varata liinavaatteilla varustettuna.

Jokaisessa huoneessa on sängyn/sänkyjen lisäksi kirjoituspöytä ja vaatekaappi. Osassa huoneista on omat wc- ja suihkutilat, toisissa ne jaetaan muiden kanssa. Majoituspaikkojen ohesta löytyy myös hyvin varustetut solukeittiöt ja tv-nurkkaus sohvineen.

Opistolla on myös mahdollista yöpyä lattiamajoituksella, jolloin opistolta saa patjan ja tyynyn.

Ravitsemispalvelut
Opistoruokala Herkkukellarista voi tilata tarjoilun tilaisuuksiin.
Tutustu tarkemmin »

Taapeli liikuntahalliIMG_5811.jpg
Nykyaikainen liikuntahalli Taapeli mahdollistaa mainiot tilat usealle liikuntalajille. Taapeli on varustettu kiipeilyseinällä, jonka lisäksi rakennuksesta löytyy kuntosali ja luokkahuone.

Urkka urheilutalo
Vanha urheilutalomme on 50-lukua henkivä rakennus, joka sopii esimerkiksi erilaisten juhlien järjestämiseen. Puulattia on ajan patinoima ja kestää nopeammankin polkan. Urkkaan on myös mahdollista rakentaa pieni näyttämö nousevan katsomon ja esiripun kera.

RantasaunaIMG_2134.jpg
Rantasaunassa on kaksi erillistä saunaa suihkutiloineen sekä naisille että miehille, sekä pieni keittiö ja takkahuone. Saunan terassilta avautuu näkymät Pyhäselälle ja laiturilta pääsee pulahtamaan järveen.

Saunarakennuksen tunnelmallisella vintillä voi majoittua patjamajoituksessa kesäisin ja takkahuone voidaan varustaa kokouskäyttöön. Rannalta löytyy myös tulisija vaikka makkaranpaistoon ja opistolta voi kysyä kirkkovenettä lainaan. Muutaman sadan metrin päässä sajaitsee myös Niittylahden hienohiekkainen uimaranta.

KotaIMG_1331.jpg
2010-luvulla valmistuneeseen kotaan mahtuu n. 30 henkeä.
Keskellä olevaa tulisijaa hoitaa opiston henkilökunta tilauksesta.
Kodan seinustoja reunustavilla penkeillä voi istua porontaljoilla vaikka kylmemmälläkin kelillä.

Kodan yhteydestä löytyy moderni huussi ja puuliiteri.
Sekä kotaa että pihaa voidaan koristella esim. öljylampuin.