Leirikoulut Niittylahdessa

Pohjois-Karjalan opisto ja ammattiopisto Niittylahden nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijat järjestävät opettajan valvonnassa leirikouluja. Ajankohtana on yleensä huhti-toukokuu. Leirikoulut toteutetaan pääasiassa Niittylahdessa opiston maisemissa. Ohjelmiin voi sisällyttää erilaisia ohjelmapaketteja liikunnasta kädentaitoihin ja kulttuuriin ja ohjelmassa on yleensä vauhtia ja jännittävää toimintaa. Leirikoulupaketit räätälöidään ryhmän koon ja leirikoulun pituuden mukaan.

Esimerkkejä

LUONTOSEIKKIS -leirikoulupaketti
LuontoSeikkiksessä vietetään mukavaa aikaa luonnossa suorittaen erilaisia pulmia  köysiradalla ja toiminnallisissa peleissä sekä tehtävissä. Leirillä on mahdollisuus kiipeillä seinällä tai lähteä vaikkapa kirkkoveneseikkailulle säästä ja leirikoulun pituudesta riippuen. Paikkana leirikoulun ohjelmalle toimii jännittävä opiston ranta monine mahdollisuuksineen.

LUOVASEIKKIS-leirikoulupaketti
LuovaSeikkiksessä lerikoululaiset pääsevät toteuttamaan omia ideoitaan ja taitojaan mm. kädentaitojen, seikkailukasvatuksellisten tehtävien, kiipeilyn tai jousiammunnan merkeissä.

Lisätietoja

Ohjelmapalveluiden tuotantotalli
tuotantotalli@pkky.fi