Skip Navigation LinksEtusivu > PKKY

Organisaation esittely


Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä on 13 kunnan omistama koulutus- ja kehittämisorganisaatio. Omistajakuntamme ovat Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi ja Valtimo. Jäsenkuntien väkiluku on n. 168 600.

Tehtävämme on kehittää ammatillista osaamista työelämä- ja yksilölähtöisesti Pohjois-Karjalan hyväksi. Toimimme koko maakunnan alueella. Koulutusta ja muuta palvelutoimintaa toteuttavat Pohjois-Karjalan ammattiopistot Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Niittylahdessa (ml. Pohjois-Karjalan kesäyliopisto ja Pohjois-Karjalan opisto), Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla sekä Pohjois-Karjalan aikuisopisto asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ympäri Suomea.

Olemme ammatillisen osaamisen mestareita. Kehitämme ja tuotamme lisäarvoa työelämälle, opiskelijoille ja tutkinnon suorittajille.
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä on palkittu Ammatillisen koulutuksen laatupalkinnolla v. 2004, 2008 ja 2012 ja vuonna 2010 Suomen laatupalkintokilpailun Recognised for Excellence- tunnustuksella.

Opiskelijoita koulutusyksiköissä on n. 5610. Henkilökuntaa on n. 880, josta opetushenkilöstöä on n. 600.

Keskeisiä koulutusmuotojamme ovat: ammatillinen peruskoulutus, ammatillinen aikuiskoulutus, oppisopimuskoulutus, vapaa sivistystyö ja kesäyliopistotoiminta.

Lisätietoja
Kehittämistoiminta

Seuraa meitä:


kuva-n.jpg
Strategia

2016-2019


Hallinto ja
päätöksenteko

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä tapahtuva päätöksenteko
Lisätietoa

Yhteistyökumppanit

 

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteistyökumppanit ja sidosryhmät

Lisätietoa

Säännöt ja ohjeet

Kehittämisasiakirja 2012- 2015 ja muut toimintaa ohjaavat asiakirjat
Lisätietoa

 

 PKKY tiedottaa